20160716_103516
20160724_092525

5 троянд

5 червоних троянд, флористична упаковка. Довжина 70 см

350.00 грн.

+38-098-388-27-00 (Viber, WhatsApp)   +38-095-388-27-00    +38-063-388-27-00 
Click Me